"Ми полускаємо Patriot, це стара система": Путін заявив, що російське озброєння сучасніше за... американське

Після передачі Україні ЗРК Patriot Путін заявив, мовляв, ці системи ППО – старі. Ба більше, заявляє, нібито російська техніка потужніша за американську. Так, президент держави-агресорки знову завів ображений тон й став вихвалятись своєю технікою, передають Патріоти України.

"Що стосується Patriot – це достатньо старі системи. Вона не працює, як наша С-300", – заявив диктатор.

Він запевняє, мовляв, зброя в Росії ще є, на відміну від України і країн НАТО. Такі заяви Путін робить, попри те, що Росія закуповує в Ірану вже другу партію дронів, а також просить ракети.

Закінчив свою тезу глава Кремля ще більшим абсурдом. Він заявив, мовляв, прагне закінчити війну, бо дуже хоче "захистити" українців. Схоже, під поняттям "захист" Росія розуміє руйнування цивільної інфраструктури та вбивства мирних українців.


Хрящі й топінамбур: Як Сі Цзіньпін елегантно поставив Путіна на місце

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:44

Російський диктатор Володимир Путін за результатами переговорів, що тривали 2,5 години, підписав зі своїм китайським колегою Сі Цзіньпіном 12 документів. Серед них є й угоди про постачання до Китаю російського топінамбуру та субпродуктів із яловичини, ...

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...