"Ми постійно працюємо": Сирський розповів, яка різниця у використанні снарядів між ЗСУ та окупантами

Україні вдалося зменшити різницю в кількості снарядів, які використовують ЗСУ та армія РФ на фронті. І хоча окупанти досі мають перевагу в боєприпасах, нинішні пропорції складають один до двох чи один до двох із половиною. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, цитує CNN, передають Патріоти України.

За словами генерала, рік тому ця цифра була один до шести, а подекуди навіть один до десяти.

Сирський зауважив, що різницю в боєприпасах компенсують і безпілотниками.

«Ми постійно працюємо над вдосконаленням дронів, підвищуємо їхню ефективність, систему управління, а також способи і методи застосування. Намагаємося максимально збільшити нашу технічну перевагу над ворогом, щоб нівелювати їхню перевагу в чисельності особового складу та зброї», – пояснив головком.

Нині найкращі українські підрозділи безпілотних систем зосереджені на покровському напрямку, де росіяни зосередили свій основний наступ у Донецькій області, додав генерал.

"Можливості змінюються": Експерт розповів про розвал російської агентурної мережі на Заході

вівторок, 10 вересень 2024, 6:57

Після початку повномасштабної війни проти України російська розвідка у країнах Заходу втратила багато можливостей, але все ще має свої мережі шпигунів, передають Патріоти України. Таку думку в етері Еспресо висловив керівник "Центру безпекових дослідже...

"Доведеться замислитися": Буданов розповів, коли економіка Росії відчує болючі наслідки війни

вівторок, 10 вересень 2024, 0:15

Влітку наступного 2025 року економічні наслідки війни стануть болючими для РФ Таку думку начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов висловив під час бесіди з Сергієм Жаданом на харківському "Радіо Хартія", передають Патрі...