"Ми повинні продовжувати підтримувати український народ": Сунак заявив про передачу ЗСУ зимової форми

Уряд Великої Британії анонсував постачання зимового спорядження для Збройних сил України. Йдеться про десятки тисяч комплектів одягу для екстремальних холодів, передають Патріоти України.

Загалом ЗСУ отримають від Великобританії понад 25 тисяч комплектів одягу, які є доповненням до понад 7000 комплектів для нормальної холодної погоди. Про це повідомляє пресслужба уряду Британії.

За словами прем'єр-міністра Ріші Сунака, Британія продовжуватиме підтримувати Україну у війні проти російських окупантів. Також глава уряду підкреслив, що британці не повинні сприймати мир удома як щось, що само собою зрозуміле.

"Ми повинні продовжувати підтримувати український народ у його опорі жорстокості Путіна. Я радий, що комплект, подарований Великобританією, зігріватиме і забезпечуватиме безпеку Збройних сил України, коли їх чекає небезпечна зимова війна за свою країну", – сказав Сунак.

Міністр оборони Великобританії Бен Воллес додав, що ця допомога дозволить українським військовим ефективно діяти протягом наступних кількох місяців.

"Поряд з нашою програмою навчання та наданням летальної допомоги це демонструє нашу прихильність до того, щоб основні українські солдати були добре навчені, добре екіпіровані і мали найкращі можливі шанси битися і визначати своє майбутнє", – додав Воллес.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: