"Ми повинні розуміти одне": Муженко дав прогноз щодо дій Заходу в разі наступу Путіна на Україну (відео)

Захід надасть Україні допомогу в разі нападу Росії на Україну. Але допомагають тільки тим, хто обороняється самотужки, тому українці повинні себе захищати. Про це в ефірі програми "Все по бєспрєдєлу" розповів начальник Генштабу Збройних сил України - Головнокомандувач ЗСУ у 2014-2019 роках, генерал армії Віктор Муженко, передають Патріоти України.

Реагуючи на останнє загострення і зосередження техніки біля кордонів України західні політики робили рішучі заяви. Муженко зазначив, що допомагають завжди тільки тим, хто обороняється, і крім українців ніхто не стане захищати їх країну. "А наскільки рішучими будуть дії - це велике питання. Але однозначно буде допомога Україні. Ми повинні розуміти одне: ми самі повинні себе захистити ", - сказав він.

Експерт згадав, що генерали армії США Бен Ходжес і Філіп Брідлав заявляли про те, що ситуація залишається напруженою, а першочерговими об'єктами можуть бути Херсонщина разом з Північно-Кримським каналом і Одеса. Питання взагалі у тому, щоб відрізати та позбавити Україну виходу до моря Чорного та Азовського морів.

Американські військові чиновники підкреслювали, що контроль Російської Федерації над Чорним морем становить загрозу не тільки для України, але і для всього світового співтовариства.

Джерело: Апостроф

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...