"Ми продовжуємо рухатися вперед": Україна розпочала власне виробництво снарядів "натівського" калібру, - Камишін

Україна розпочала власне виробництво артилерійських снарядів калібру 155 мм. Мало того, виробництво оборонної продукції в Україні подвоїлося. Про це заявив радник президента України Олександр Камишін, передають Патріоти України.

Камишін повідомив, що під його керівництвом подвоїлося виробництво оборонної продукції в Україні. "До кінця року воно потроїться. Ми продовжуємо рухатися вперед", - каже Камишин.

За словами радника, важливою метою для України вже давно є налагодження виробництва власних артилерійських снарядів калібру 155 мм.

"Це дуже складний процес, і це те, чого Україна ніколи раніше не виробляла. Я не можу сказати багато, але ми розпочали власне виробництво артилерійських снарядів калібру 155 мм", - наголосив він.

Що передувало

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації Україна отримала від західних союзників велику кількість артилерійських установок. Всі вони використовують снаряди 155-мм калібру, які наша країна донедавна не виробляла.

"Рівень людських втрат неймовірно високий": Британський полковник пояснив, чому операція ЗСУ на Курщині може стати кінцем Путіна

неділя, 15 вересень 2024, 23:55

Операція ЗСУ у Курській області змінила правила гри у війні Путіна. Якщо Україна отримає дозвіл на удари далекобійної західної зброї по території Росії - це стане поворотним моментом. Про це в інтерв'ю 24 Каналу зазначив полковник армії Великої Британі...

"А що ти тут робиш?": Очільник МЗС Польщі обурився, що у Варшаві його стриже український перукар

неділя, 15 вересень 2024, 21:56

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає неправильним, що молодий українець обслуговує його в перукарні у Варшаві замість того, щоб захищати свою країну. Про це він сказав в інтерв’ю “Європейській правді”, передають Патріоти України....