"Ми продовжуємо звільняти землю від окупантів": Зеленський відзвітував про чергове засідання Ставки

Президент України Володимир Зеленський у п`ятницю, 11 листопада, провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, передають Патріоти України.

"Заслухав доповіді щодо ситуації на передовій, і зокрема на Південному напрямку фронту. Ми продовжуємо звільняти нашу землю від окупантів", - відзвітував Зеленський у себе в Телеграм.

На засіданні визначили першочергові заходи зі стабілізації ситуації на нещодавно деокупованих територіях. "Маємо повернути мирне життя нашим людям. Вони цього довго чекали", - зазначив президент.

Також обговорили посилення захисту енергетичної інфраструктури від ворожих атак і відновлення об’єктів, які постраждали внаслідок російських обстрілів. Зеленський підкреслив, що Україна має бути максимально готова до зими.

"Усе для цього робимо. Віримо в Збройні Сили України. Працюємо задля перемоги. Слава Україні!" - написав президент.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...