"Ми прокинулись, побачили цей вибух, потім - ще": Львів'янка розповіла про кривавий ракетний обстріл

Російські окупанти зранку 4 вересня атакували Львів ракетами. Росіяни вдарили по житлових будинках, відомо про 7 загиблих. Про це з місця події повідомляє кореспондентка ТСН, передають Патріоти України.

Наразі на місці влучань працюють рятувальники, медики надають допомогу потерпілим.

"Ми прокинулись, побачили цей вибух, потім - ще. Все навколо червоне, летять осколки. Вибігли і побачили, що робиться. Сховалися в укриття, але навколо уже все горіло і неможливо було бути в укритті. Ми намагалися знайти інший вихід, бо туди куди ми зайшли, вийти вже було неможливо. Дуже страшно", - каже жителька Львова Галина Прокоп. Російські окупанти зранку 4 вересня атакували Львів ракетами. Росіяни вдарили по житлових будинках, відомо про 7 загиблих.

Про це з місця події повідомляє кореспондентка ТСН.

Наразі на місці влучань працюють рятувальники, медики надають допомогу потерпілим.

"Ми прокинулись, побачили цей вибух, потім - ще. Все навколо червоне, летять осколки. Вибігли і побачили, що робиться. Сховалися в укриття, але навколо уже все горіло і неможливо було бути в укритті. Ми намагалися знайти інший вихід, бо туди куди ми зайшли, вийти вже було неможливо. Дуже страшно", - каже жителька Львова Галина Прокоп.

Прямував до Києва через Львів: Прем’єр Ірландії ледь не потрапив під російський обстріл

середа, 4 вересень 2024, 19:54

У ніч проти 4 вересня Росія завдала ракетного удару по Львову. Лише за кілька годин до атаки прем'єр-міністр Ірландії проїжджав Львів на шляху до Києва, де зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Про це ірландський політик розповів під ...

Готують "загадкову споруду"? Плетенчук розповів, як РФ намагається захистити Кримський міст

середа, 4 вересень 2024, 18:38

Російські окупанти завозять до Кримського мосту колосальну кількість систем протиповітряної оборони (ППО). А також будують якусь незрозумілу морську споруду, передають Патріоти України. Про це розповів речник Військово-морських сил (ВМС) Збройних сил У...