"Ми просто витратний матеріал": Окупант зізнався дружині, що РФ зазнає великих втрат в Україні

Російський окупант поскаржився своїй дружині на значні втрати під час боїв на Донбасі. Військове командування використовує їх як витратний матеріал. Про це йдеться в перехопленій розмові, оприлюдненій Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Окупант поскаржився, що до поранених, яких треба терміново евакуювати, нікому немає діла. "Наш напрямок сама зараз ж*па така", – сказав окупант, розповідаючи про бої на Лиманському напрямку. Він зазначив, що йому обіцяли дати орден, але тут же обмовився, що це не має значення, оскільки втрати росіян змушують думати тільки про те, як повернутися живим додому.

"Бо у мене, хто зі мною поїхав, перша партія – 7 людей залишилося з 60. У нас кожного дня поранені. Кожного дня вбиті. Кожного дня хтось вмирає, кожного дня когось затрьохсотило. Людей пачками звідси везуть", – сказав окупант. Він додав, що йти в атаку на позиції українців теж немає можливості, оскільки вони якісно закріпилися.

"В атаку йти – це просто п*здець. Вони окопані сидять. У них там амбразури, у них бетоном все залито. У них окопи. Вони нас просто сидять і чекають. Вони нас просто розстрілюють", – поскаржився окупант. Він також заявив, що командування окупантів ставиться до них по-скотськи. "Ми просто витратний матеріал. Тут всім пох*й. Поранені лежать тижнями, нах*й, яких треба терміново евакуювати", – заявив окупант.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...