"Ми робимо свій внесок": Король Нідерландів відвідав навчання військових ЗСУ у Британії (відео)

Король Нідерландів Віллем-Александр у середу відвідав полігон у Великій Британії і поспілкувався з українськими військовими, які проходять там підготовку в межах операції "Інтерфлекс", передають Патріоти України.

У повідомленні зазначено, що король відвідав тренувальну операцію в Англії і поспілкувався з інструкторами та українськими солдатами.

"Нідерланди роблять свій внесок, наприклад, у навчання стрільбі, медичній допомозі та військовому праву", – сказано у повідомленні.

Минулого тижня навчання там розпочала нова група українців з двохсот військових.

Тренувальний полігон розташований на півночі Англії. Нідерланди беруть участь у цій програмі підготовки з вересня 2022 року.

Чи буде наступ окупантів на Харків: Черник оцінив загрозу від угруповання ворога

четвер, 9 травень 2024, 11:30

Військовий експерт, полковник ЗСУ Петро Черник вважає, що російські війська не мають достатньої кількості сил та засобів для проведення повномасштабного наступу на Харків. Таку думку він висловив в ефірі телеканалу "Еспресо". За його словами, щоб штурм...

Після гучного скандалу: Верховна Рада звільнила міністра агрополітики Сольського

четвер, 9 травень 2024, 11:18

Парламент звільнив Миколу Сольського з посади з посади міністра аграрної політики та продовольства. Про це повідомив перший заступник голови податкового комітету Ради Ярослав Железняк. За відповідне рішення проголосувало 273 народних депутати.