"Ми розхідний матеріал": "Мобік"-окупант поскаржився, що під час штурмів війська Путіна ніхто не підтримує. Перехоплення

Російські окупанти починають підозрювати, що російській владі начхати, скільки їх буде скалічено в Україні або навіки залишиться в українській землі. На таку думку деяких мобілізованих росіян наштовхнув той факт, що на штурми їх відправляють без підтримки артилерії чи авіації, передають Патріоти України.

На це один із загарбників, що воюють проти України у складі 5 омсбр 1 АК, скаржився родичці, розмову перехопили співробітники Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Окупант дійшов висновку, що для Кремля вони не що інше як "витратний матеріал".

У ході розмови мобілізований окупант скаржився на низький морально-психологічний стан 5 омсбр 1 АК, що воює із Силами оборони України на Авдіївському напрямку. Він розповів співрозмовниці про переписку зі своїм знайомим, який воює проти України у складі розвідпідрозділу на Мар'їнському напрямі.

"Він каже: Сірий, буває така х*йня, скільки разів у нас тут були ситуації, що я ледве ноги виносив... Їх відправляють, кажуть "у вас буде підтримка", вся х*йня. Зал*па! Ніякої ні підтримки, ніх*я, нічого немає. Вони приходять туди – у результаті вони одні", – каже окупант у перехопленій розмові.

Подібне ставлення з боку командування до "гарматного м'яса", набраного на території РФ та в окупованій Донецькій області до російської армії, закономірно призводить до значних втрат.

"Пацанів поклали, нах*й... Вони, коротше, будівельний загін. Чи як там правильно, бл*дь? Група. Група у них називається. Ось, групу відправили, типу там підтримка, вся х*йня... П'ять" 200-х", один "300-ий". Ледве ноги, нах*й, забрали. І ніякої, нах*є, ні підтримки, ніх*я", – каже загарбник.

З таким самим ставленням стикаються не тільки в підрозділі, де служить його знайомий: інші окупанти теж марно розраховують на обіцяну артилерійську чи іншу підтримку під час штурмових дій. "Для уряду ми, нах*й, витратний матеріал. Ось і все", – дійшов висновку окупант.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...