"Ми розуміємо плани ворога": Росіяни хочуть просуватися в бік Запоріжжя, - офіцер 59-ї ОМБр

У російського диктатора Володимира Путіна, можливо, є план почати наступальні і штурмові дії в напрямку Запоріжжя.Про оперативну ситуацію на Курахівському напрямку в етері Київ24 25 жовтня розповів офіцер 59 окремої мотопіхотної бригади їм. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький, передають Патріоти України.

За його словами, українські захисники добре знають цю місцевість і мінімізують ризики оточення.

«Ми розуміємо з планів ворога, що у них є бажання просуватися в бік Запоріжжя на підкріплення того угрупування, яка з того боку воює», — повідомив Цехоцький, припустивши, що у Путіна є «брєдова ідея» розпочати наступально-штурмові дії в напрямку міста.

За словами військовослужбовця, таким чином диктатор намагатиметься отримати більше «козирів в своїй колоді» для можливих переговорів у майбутньому.

Також офіцер 59 ОМБр повідомив, що Селидове Донецької області стало містом, на захоплення якого російські окупанти кинули всі можливі резерви і сили.

Нищили логістику і не тільки: На початку великої війни українська авіація літала в Росію

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:59

На початку повномасштабного вторгнення РФ у 2024 році українська авіація здійснювала бойові вильоти на територію держави-агресора для знищення логістики ворога, передають Патріоти України з посиланням на матеріал представника Повітряних сил ЗСУ Юрія Іг...

Є загроза наступу військ РФ: ЗСУ зводять фортифікації біля Запоріжжя

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:57

Українська армія зараз будує нові оборонні рубежі навколо міста Покровськ та на схід від Запоріжжя, передають Патріоти України з посиланням на на повідомлення OSINT-аналітика Клемента Моліна у соціальній мережі X. "Щодо фортифікаційних споруд, українс...