"Ми самі організовано пішли": Депутат Держдуми виправдав втечу військ РФ із Херсона, запевнивши, що це досягнення (відео)

На російському телебаченні несподівано прозвучала теза про те, що контрнаступальні операції Сил оборони України в Харківській і Херсонській областях були успішними, передають Патріоти України.

Проте один із гостей пропагандистки Ольги Скабєєвої, депутат Державної думи та генерал-лейтенант ЗС РФ Андрій Гурулєв поспішив заспокоїти росіян і заявив: мовляв, із Херсона окупанти пішли організовано й це "досягнення".

В ефірі своєї пропагандистської програми Скабєєва сказала, що ЗСУ "довго, настирливо та нав'язливо" анонсували операцію зі звільнення Харківщини. "Там усе в них вийшло", – довелося визнати ведучій росТБ ."Херсон анонсували! Там також, ми знаємо зараз, немає армії нашої країни", – констатувала росіянка.

Гурулєв зрозумів, що риторика пропагандистки вийшла якоюсь песимістичною, і поспішив їй на допомогу. Він запевняв, що втеча путінської армії з правого берега Херсонщини – це нібито рішення ЗС РФ.

"Херсон у них не вийшов! Тому що в Херсоні війська [РФ] вкрай організовано відійшли за наказом старшого начальника!" – почав виправдовуватися депутат.

"Я до того, що до їхніх анонсів треба прислухатися! А те, що ми пішли організовано – так собі..." – перебила його Скабєєва.

"Є аналітики... Ну, ми точно не повинні впадати в паніку і ще й розповідати про це на всю країну!" – емоційно "порадив" пропагандистці Гурулєв, мабуть, боячись визнати невдачі ЗС РФ.

Перетворили на брухт: З’явилося відео першого ураження російської РЛС "Ястреб-АВ" на Донеччині

вівторок, 16 квітень 2024, 10:54

У мережі з’явилося відео, як українські військові вперше уразили новітній російський комплекс артилерійської розвідки 1К148 "Ястреб-АВ", передають Патріоти України. Це сталося у травні 2023 року на тимчасово окупованій території Донецької області. Віде...

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...