"Ми щодня відзначаємо на карті втрату населених пунктів": Аналітик песимістично описав ситуацію на Донеччині

Аналітик і співзасновник DeepState Роман Погорілий називає ситуацію на Покровському напрямку критичною через значне просування ворога та хаос, який відбувається під час його стримування. Про це він говорив в ефірі телеканалу "Київ 24", передають Патріоти України.

Посилаючись на своє спілкування з українськими бійцями, які тримають удар російських окупантів на Покровському напрямку, Погорілий зазначив, що у нього складається враження про повний хаос, який там панує.

"Цю ситуацію необхідно стабілізувати дуже швидко, тому що ворог має величезне просування. Ми щодня відзначаємо на карті втрату населених пунктів", – наголосив аналітик.

У цьому контексті Погорілий зауважив захоплення окупантами останньої ключової висоти перед Покровськом – Новогродівки.

Він наголосив на важливості Покровська і Мирнограда – міст, через які проходять логістичні шляхи. Аналітик також нагадав, що дорога на Костянтинівку опинилася частково під вогневим контролем ЗС РФ і тому закрита для руху.

"Ворог уже пробує заходити до Селидового. А це ще один чималий і досить потужний населений пункт, де можна було утримувати ворога. Зокрема, маючи там терикон, дві шахти й загалом промислове місто", – зауважив Погорілий.

За його словами, ворог застосовує на цій ділянці фронту свої елітні підрозділи, які добре екіпіровані та тактично навчені.

"Свою задачу виконуємо": Офіцер 59-ї ОМБр відповів, як скоро можуть початись бої в Покровську

четвер, 29 серпень 2024, 23:40

Офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка ЗСУ Сергій Цехоцький в інтерв'ю Radio NV відповів на питання, як скоро можуть початись бої в Покровську і чи можливо їх уникнути, передають Патріоти України. «Я знаю більше, скажу менше. Ми ...

"Ми щодня відзначаємо на карті втрату населених пунктів": Аналітик песимістично описав ситуацію на Донеччині

четвер, 29 серпень 2024, 22:55

Аналітик і співзасновник DeepState Роман Погорілий називає ситуацію на Покровському напрямку критичною через значне просування ворога та хаос, який відбувається під час його стримування. Про це він говорив в ефірі телеканалу "Київ 24", передають Патріо...