"Ми точно переможемо": Порошенко подякував українцям та особливо - своїм прихильникам і активістам (відео)

Чинний президент додав, що тепер українцям потрібно разом обстоювати курс нашої країни в ЄС і НАТО.
Петро Порошенко. Фото: Фейсбук.

Президент України Петро Порошенко записав нове відеозвернення до українців, в якому подякував кожному за зроблений вибір і за зміни в країні. Відео оприлюднено в його Facebook, передають Патріоти України.

"Хочу подякувати кожному, хто взяв участь у виборах. Особливо активістам і нашим прихильникам, які присвятили останні кілька місяців боротьбі за європейську перспективу нашої великої країни. Я вірю, що за будь-яких умов і обставин всіх нас чекає краще майбутнє. Ми - незалежні, ми - вільні, ми - сильні. Ми заслужили право вибирати можливість жити в демократичній країні, міняти її, захищати і пишатися тим, що ми українці. І ніколи нікому не дозволимо нас такого права позбавити", - сказав Порошенко.

Він додав, що тепер українцям потрібно разом обстоювати курс нашої країни в ЄС і НАТО. "Запевняю, що продовжу боротися за зміни в країні разом з вами. Щоб кожен жив мирним і кращим життям. Нам разом потрібно захистити курс країни на вступ до Євросоюзу і НАТО. І ми точно переможемо!" - зазначив глава держави.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...