"Ми тут господарі": Латвійський пенсіонер поставив на місце російського журналіста (відео)

Літній громадянин Латвії різко відповів російському журналісту, який вирішив провести питання на вулиці Риги щодо ставлення до проведених в Україні псевдореферендумів. Своїми відповідями "на межі фолу" він поставив блогера у ступор, натомість дуже порадував українців, передають Патріоти України.

Чоловік явно не ностальгує за радянським минулим Балтії й тому відкрито недолюблює російських імперців. "У Латвії маємо жити латиші, ну трошки естонці, але не росіяни. Ми тут господарі, а не ви. Я націоналіст", – ділиться своїм світовідчуттям європейський пенсіонер.

Ледве не дісталося самому журналісту, коли чоловік уже сам поставив йому запитання, звідки він приїхав. Приголомшений блогер вирішив приховати своє походження, тому що зрозумів, що росіянам у Латвії не раді.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...