"Ми у вас у гостях, перепрошуємо": ЗСУ показали, як на своїх позиціях потоваришували з дикими кабанами (відео)

Українські захисники завели дружбу зі стадом диких кабанів. Кабаняча родина, не соромлячись, заходить на позиції наших військових і хазяйнує, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як зграя диких кабанів - дорослі і малі, зайшла на позиції українських захисників. Тварини шукають щось смачненьке, порпаючись у речах військовослужбовців ЗСУ, і почуваються господарями. Дикі свині поводяться чемно і неагресивно.

"Знову "бойові" кабани. Друзі, ми у вас в гостях. Ми перепрошуємо, але це наша кухня, друзі. Ми після себе поприбираємо, і вам щось залишимо", - говорить до кабанів один із бійців.

За реакцією бійців видно, що гості до них навідуються вже не один раз, оскільки вже зрозуміли, що тут можна поживитися чимось смачним.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...