"Ми уточнюємо ситуацію": Гуменюк прокоментувала новини про розстріл окупантами українських полонених у Кринках

На Херсонщині, поблизу села Кринки, окупанти розстріляли трьох беззбройних українських військовополонених. Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявила, що наразі деталі цього інциденту встановлюються. Про це вона сказала в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"З приводу цього інциденту деталі ще встановлюються. Тому що по такому відео складно ідентифікувати людей. Ми уточнюємо ситуацію, розбираємося з нею в сукупності з правоохоронними органами", - розповіла Гуменюк.

Вона наголосила, що випадки, коли окупанти розстрілюють беззбройних українських військовополонених, відбувались не раз на різних ділянках фронту. За словами Гуменюк, ворог зробив цю ситуацію публічною, адже не має успіхів на даному напрямку. Окупанти там продовжують штурми, але вони безрезультатні.

Росія може розпочати новий наступ на Сумщині? Жданов оцінив небезпеку для регіону

четвер, 16 травень 2024, 14:50

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю The New York Times повідомив, що Росія може розпочати новий наступ у Сумській області. Скільки військ накопичила російська армія біля кордону, коли ворог може піти у на...

"Напрямок залишається вкрай складним": Зеленський приїхав у Харків і провів засідання Ставки

четвер, 16 травень 2024, 13:15

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 16 травня, приїхав із візитом до Харкова, де заслухав доповіді військово командування. Про це він повідомив у Telegram, передають Патріоти України. Він провів засідання Ставки верховного головнокомандува...