"Ми в кільці": Російський окупант подзвонив дружині, щоб попрощатися. Перехоплення

Російський окупант, перебуваючи у тяжкому моральному стані, зателефонував з України додому, щоб попрощатися із дружиною. За словами загарбника, його підрозділ опинився в кільці, і шансів на виживання мало, передають Патріоти України.

У відповідь його дружина заявила, що у РФ розповідають, що окупанти в Україні "тримаються". Аудіоперехоплення розмови окупанта з дружиною опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України.

Російський військовий злочинець заявив, що незабаром йому настане кінець. Він зізнався дружині, що зателефонував лише для того, щоб попрощатися.

Водночас він закликав дружину не розповідати нікому, в якому складному становищі опинилася путінська армія, яка напала на Україну.

"Ми в кільці, Люб. Нам пи**а скоро. Люб, я просто подзвонив попрощатися, зателефонував. Нікому, чуєш? Нікому не кажи взагалі. Тут пі**ць коротше повний. Нам залишилося взагалі, з моєї групи, з розвідгрупи ...ми ледве прийшли. Дай я з тобою наговорюсь хоча б дві хвилини. Мені вже пох**й на цей зв'язок. Нехай пеленгують. Нехай сюди прилетить", – скиглить окупант.

Примітно, що дружина окупанта процитувала йому "казки" кремлівської пропаганди про те, що в армії РФ в Україні все гаразд – вони "тримаються і стоять на смерть".

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...

"Завдання полягає в пропорційному розподілі сил": Навіть зі зброєю від США потрібен час на стабілізацію фронту, - Коваленко

середа, 24 квітень 2024, 15:39

Відновлення поставок американської зброї дасть змогу ЗСУ стабілізувати лінію фронту і накопичити ресурси для нової спроби великого контрнаступу. Таку думку "Фокусу" висловив воєнний експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко...