"Ми вдарили йому битою по пальцях": Окупант розповів батькові, як вони калічать самі себе, щоб повернутися додому (аудіо)

Військові окупаційних військ РФ продовжують калічувати себе, щоб отримати довідку про непридатність до війни в Україні. Новий спосіб "відкосити" – ламати одне одному пальці рук. Про це свідчить телефонна розмова окупанта з батьком, який перехопила Служба безпеки України, передають Патріоти України.

Його підрозділ розміщується в Харківській області. Зі сміхом військовий армії агресора розповів, як "трофейною" битою бив по пальцях товаришу по службі. "Йому додому терміново потрібно було. Але його не відпустили. Він приходить: "Що робити?" Я кажу, ну, є, звичайно, пропозиція – у нас бита є там, трофейна, давай, кажу, тобі пальця зламаю. Він каже: "Ну, давай!". Я йому і вдарив", – сказав загарбник.

Проте одного удару виявилося замало, оскільки лікар зафіксував лише забій. Тому окупанту вдарили по пальцях вдруге. У зв'язку з цим СБУ запропонувала російським окупантам інший, не травматичний спосіб уникнути участі у війні: здатися в полон Збройним силам України та зберегти своє життя, зателефонувавши на гарячу лінію 2402.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...