"Ми відчуваємо реальну підтримку України": Зеленський зустрівся із сенаторами США (відео)

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із сенаторами США Крістофером Кунсом і Робом Портманом. Про це глава держави повідомив у своєму Телеграмі, передають Патріоти України.

"Ми відчуваємо реальну підтримку України і на рівні партій, і на рівні американського суспільства. Вдячний Президенту Байдену, Білому дому та його команді за потужну допомогу нашій армії. Сьогодні для нас це один із пріоритетів", - написав Зеленський.

Своєю чергою, сенатори повідомили, що одразу після відвідин України поїдуть до Гааги для того, щоб підтримати відповідальність Росії за військові злочини. Сенатори звернулися до України за порадою, на чому потрібно зосередитися та на що звернути увагу.


"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...