"Ми володіємо інформацією про плани супротивника": Данілов про ймовірні провокації до Дня Незалежності

Окупанти регулярно готують різноманітні підступні кроки проти України. Зараз вони збираються влаштувати потужну провокацію проти Володимира Зеленського. Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, передають Патріоти України.

Також є інформація про ймовірні провокації напередодні Дня Незалежності України.

Росіяни постійно готують різні провокації

Данілов не розповів деталей щодо можливих провокацій від росіян. Він наголосив – окупанти регулярно намагаються вчинити певні підступні дії. Однак сили оборони працюють над тим, щоб розкусити плани ворога. "Вони цим займаються постійно. Ми багато проходимо таких речей, працюємо на випередження. Також ми володіємо інформацією про плани супротивника майже на всіх напрямках", – зазначив Данілов.

Він визнає, що не все може бути не під контролем. Але це нормальна ситуація – в Україні повномасштабна війна. Спеціалісти постійно працюють над виявленням планів ворога і їх нейтралізацією – дають або дипломатичну, або військову, або іншу відповідь.

Джерело: 24 канал

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...