"Ми всі можемо робити висновки": Ярош сказав, яке страшне рішення ухвалив Путін щодо України

Президент Росії Володимир Путін раніше ухвалив рішення про "знищення України", Про це свідчать його дії і заяви. Таку думку висловив екс-лідер "Правого сектора", радник головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош в інтерв'ю Олесі Бацман, передають Патріоти України.

За його словами, є загроза широкомасштабного наступу з боку РФ - на кордон з Україною стягнули 90 тисяч військових. Ярош каже, що РФ має переваги в авіації та ракетній техніці, що дозволяє їм завдавати удари навіть без введення військ в Україну.

"І в тому, що Путін прийняв свого часу для себе рішення знищити Україну, у мене сумнівів немає. Ну і багато інформації різноманітної - вона, в принципі, в загальному доступі є. Так ми всі можемо робити висновки. Зрештою, його неодноразові заяви, що "Україна – це не держава" і так далі. Тому ця загроза існує", - говорить він. За його словами, до можливої агресії максимально готуються Генштаб і командування ЗСУ.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...