"Ми всі прийдемо і вас вб'ємо": Російський депутат влаштував істерику і назвав "нациком" журналіста з Німеччини

Депутат Держдуми Олексій Журавльов влаштував істерику в прямому ефірі пропагандистської програми, накинувшись з погрозами на німецького журналіста. Відео емоційних заяв росіянина з'явилося в мережі, передають Патріоти України.

Під час прямого ефіру Журавльов назвав німецького журналіста "нациком" та пригрозив, що Росія "прийде та вб'є там усіх". Ба більше, він пообіцяв особисто туди поїхати та вбити журналіста.

"Я хочу цьому нацику, а мені начхати, сказати: ми всі прийдемо та всіх вас вб'ємо", - заявив Журавльов. Цікаво, що пропагандист Євген Попов зробив депутату зауваження, наголосивши, що це журналіст, хоч і "ворог".

"А мені начхати. Я туди поїду і якщо я його там побачу...", - продовжив Журавльов. Попов зазначив, що він у прямому ефірі погрожує людям. Журавльов погодився і зазначив, що не бачить в цьому проблеми. "Так, я погрожую, і що?", - здивовано запитав він.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...