"Ми всі розуміємо, який і чий кінець настане": Лавров пригрозив Україні ескалацією війни

У Росії цинічно перекладають вину за війну в Україні на Київ та країни Заходу. Глава російського мзс Сергій Лавров натякнув, що Україна має погодитися на умови росії, погрожуючи ескалацією війни. Відповідну заяву він зробив у Єгипті під час пресконференції з єгипетським колегою, інформують Патріоти України.

Він сказав, що в Кремлі буцімто "немає ніяких упереджень, щоб відновити переговори по низці інших питань". Водночас російський міністр цинічно сказав, що "все залежить не від нас". Він заявив, що українська влада постійно заявляє, що ніяких переговорів не буде, поки росію не переможуть на полі бою.

Лавров в істериці поскаржився, що Києву допомагають "західні куратори" у Вашингтоні, Лондоні, Берліні та інших країнах ЄС та НАТО й додав, що "вибір за ними". Він заявив, що країни Заходу буцімто змушують Україну воювати.

"Що довше вони вимагають від України воювати до переможного кінця, при чому ми всі розуміємо, який і чий кінець настане, проте, більше людей буде гинути й тим довше буде зберігатися теперішня ситуація, яка не йде на користь українському народу та державі", – цинічно резюмував Лавров.

Джерело: 24 канал

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: