"Ми виходимо на іншу фазу війни": Експерт розповів, як змінилася тактика окупантів

У війні наступила нова фаза, коли російська армія будує оборонні укріплення, а ЗСУ за допомогою артсистем будуть "викурювати" ворога. Про це заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Противником у панічному порядку залишена колосальна кількість техніки, що говорить про відсутність підготовки ворога до оборони або взагалі невміння вести оборонні дії, сподіваючись тільки на наступи та на свою артилерію з тактикою вогневого валу. Але реалії стають іншими, тому зараз ми виходимо на інший період війни, коли російська армія намагається будувати оборону", - вважає Згурець. Експерт додав, що на Запорізькому напрямку окупанти готують окопи для зимового періоду.

"Зараз ворог намагається укріпитися у зоні Запорізької області, а частину підрозділів перекидати на Донецький напрямок, де буде, на мою думку, новий етап бойових дій. Лише на Запорізькому напрямку починається утеплення оборонних споруд окупантів, туди ж їм підтягують теплий одяг, відповідно, там вони збираються окопатися надовго. Але тут вже питання у наших підходах та способах викурювання ворога звідти за рахунок насамперед артсистем, яких ми більше будемо отримувати, виходячи з заявленої американської військової допомоги", - каже Згурець.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...