"Ми виправили ці помилки для вас": Європейські дипломати публічно потролили російське МЗС (фото)

Європейські дипломати виправили помилки у твіті російського міністерства закордонних справ. Вони внесли свої правки в публікацію, де РФ розповідає, що НАТО надасть Молдові озброєння, що нібито порушить нейтральний статус країни. Одразу після публічного тролінгу МЗС видалило пост зі сторінки. Проте в акаунті Робочої групи стратегічних комунікацій ЄС залишився скриншот із закресленими помилками, передають Патріоти України.

У правильній та правдивій версії твіта йдеться: "Поставки нелетальної техніки у цю країну (Молдову. – Ред.) відповідають її нейтральному статусу і будуть сприяти зміцненню її безпеки". Насамкінець дипломати додали, що виправили текст спеціально для російського міністерства закордонних справ.

У Робочій групі стратегічних комунікацій ЄС завірили, що організація "прагне підтримати стійкість Молдови і захистити її населення".

Відверто порушують Конвенцію ООН: У Держдепі США розповіли, чим росіяни труять ЗСУ на полі бою

четвер, 2 травень 2024, 13:53

Росія використовує хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових, чим порушує Конвенцію ООН про заборону хімічної зброї. Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США, передають Патріоти України. Відомство має докази використання не тільки хло...

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...