"Ми вирішуємо, в яких готелях їх розмістити": Індонезія чекає на участь у саміті G20 Зеленського та Путіна, - ЗМІ

Український президент Володимир Зеленський і кремлівський диктатор Володимир Путін погодилися брати участь у саміті "Великої двадцятки", який цього року пройде на Балі. Про це пише The Nation з посиланням на заяву посла Індонезії в ОАЕ Хусіна Багіса, передають Патріоти України.

За його словами, йде підготовка до прийому двох президентів. "Ми вирішуємо, в яких готелях їх розмістити: в одному - Путіна, в іншому - Зеленського", - сказав він, маючи на увазі необхідність уникати напруженості, розміщуючи їх занадто близько один до одного.

Ні українське, ні російське МЗС не відповіли на запити Тhe Nation підтвердити плани участі лідерів у зустрічі на Балі 15 і 16 листопада.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...