"Ми виступаємо за зупинку війни": У Зеленського заявили, що той готовий до прямих переговорів з Путіним

На Банковій заявили, що президент Володимир Зеленський готовий особисто зустрінеться з президентом РФ Путіним. Зазначається, що президент Зеленський висловив готовність до прямих переговорів. Про це повідомив заступник керівника офісу президента Андрій Сибіга на прямому марафоні телеканалів, передають Патріоти України.

"Ми виступаємо за зупинку війни і за мирні переговори. І президент України готовий до прямих переговорів з Путіним. І не боїться розмовляти з будь-якого пункту порядку денного. Звичайно, без всяких ультиматумів і твердо", - зазначив чиновник.

Раніше стало відомо, що президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган запропонував сторонам провести зустріч у Туреччині. Він поговорив з президентом РФ Володимиром Путіним. Під час розмови він передав йому слова глави України Володимира Зеленського про готовність зустрітися і провести прямі переговори.

Ворог може здійснити спробу прориву: Аналітики назвали ще одну гарячу точку на Харківщині

субота, 29 червень 2024, 8:15

Днями російська диверсійно-розвідувальна група здійснила штурм кордону на Золочівському напрямку, що на північному заході від міста Харків. Втім, окупаційні війська не почали наступальних дій у цьому районі Про це йдеться у свіжому звіті Інституту вивч...