"Ми вже бачили, як це закінчилося на Донбасі та в Криму": Вакарчук виступив проти референдуму про переговори з РФ

Святослав Вакарчук вважає безвідповідальною ідею, яку озвучила команда нового президента.

Святослав Вакарчук. Фото: Фейсбук.

Лідер партії Голос Святослав Вакарчук вважає проведення референдуму про ухвалення мирних домовленостей з РФ небезпечним і безвідповідальним, передають Патріоти України.

«Виносити питання національної безпеки на референдум в часи коли противник веде проти нас не лише гарячу війну, але й інформаційну — небезпечно і безвідповідально», — написав він у Facebook.

Вакарчук нагадав, що так звані референдуми в Донецькій та Луганській областях та Криму в 2014 році закінчилися окупацією РФ українських територій. «Ми знаємо як закінчувалися „референдуми“ на Донбасі та в Криму. Шкода, що новий очільник АП цього не розуміє. Чи розуміє? Так чи інакше, але це не нова політика. Це — стара політика», — сказав він.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...