"Ми вже вжили заходів": Макрон заявив, що агресія Путіна не заважає зближенню з Росією

За словами французького президента, його ініціатива щодо зближення з Росією є “дозрілим рішенням”, а також “історичною та стратегічною переконаністю”.

Президент Франції Еммануель Макрон вважає, що військова агресія Росії проти інших держав не повинна заважати зближенню Франції з РФ. Відповідну заяву французький лідер зробив після щорічного звернення до преси 15 січня, повідомляють Патріоти України із посиланням на RFI.

За словами Макрона, його ініціатива щодо зближення з Росією є “дозрілим рішенням”, а також “історичною та стратегічною переконаністю”.

“Росія захопила Україну, і ми вжили заходів. Ми на шляху вирішення заморожених конфліктів. Але якщо чекати вирішення всіх заморожених конфліктів для того, щоб (почати) рухатися вперед, то можна чекати довго”, -заявив Макрон, відповідаючи на питання про те, як він збирається будувати “архітектуру спільної європейської безпеки” з країною-агресором.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...