"Ми з тобою однієї крові": Нардеп Зеленського похвалив Добкіна

Олександр Качура заявив, що поважає одіозного політика за "освіченість та релігійність".

Михайло Добкін. Фото: Фейсбук.

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура зізнався, що дуже поважає одіозного українського політика, "ексрегіонала" Михайла Добкіна, передають Патріоти України.

"Я його знаю в житті, особисто, це високорелігійна й освічена людина", – заявив Качура в програмі "Гостре питання". На його думку, у масмедіа Добкіна "демонізували" й зробили з нього "політичного чорта".

"Повірте, стільки, скільки Добкін перечитав літератури – я небагатьох таких знаю. І класичної, і з теорії різних державних управлінь. Тобто, по-перше, він вірянин, часто ходить до церкви, що мені дуже імпонує. І по-друге, він розумна особа", – пояснив нардеп.

Качура уточнив, що "не захищає" висловлювання Добкіна і дотримується протилежних поглядів. "У нього своя міцна позиція. Коли Янукович втік із країни, він залишився. Він пішов під суд тоді, він відстоював свої права. Знаєте, є у нього така чоловіча сила всередині. Я таких людей однозначно поважаю, навіть якщо у нас з ними абсолютно полярні погляди на державне будівництво, на процеси в країні. Але однозначно Михайла Марковича Добкіна я поважаю", – запевнив він.

Коментуючи останній скандальний твіт Добкіна про "порушення прав російськомовних громадян" в Україні, Качура зазначив: "Це не має жодного стосунку до нашої політичної сили, до діяльності, до тих законопроєктів, які ми ухвалюємо".

"Щодо твіта – я не розумію, які можуть бути претензії (у Добкіна. – Ред.). Я обов'язково запитаю у нього, якщо ми десь зустрінемося в ефірі, що він мав на увазі. Тому що наша політика зараз – це об'єднання. І жодних утисків російськомовних громадян немає. І церкви державної, за нашою концепцією розвитку держави, теж немає", – наголосив депутат.

Джерело: Обозреватель

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...