"Ми закінчуємося": У ЗСУ пояснили, чому необхідно посилити мобілізацію

Військовий психолог і офіцер ЗСУ Андрій Козінчук вважає, що фронт потребує свіжих сил, адже військові гинуть і отримують поранення. Про це він повідомив у коментарі ТСН.ua, передають Патріоти України.

"Потреба у свіжих силах на фронті є величезною — ми вже закінчуємося. Люди на війні, на жаль, гинуть, а є ще й поранені. Особисто я зараз із травмою перебуваю не у війську, а у шпиталі, і хтось замість мене виконує мою роботу. Люди поступово йдуть, шпиталі переповнені", — заявив він.

Військовий розповів, що в його підрозділі почали звільнятися бійці, яким по 60 років. Ті, хто продовжує воювати, вже стомлені, виснажені та з контузіями, тому є потреба в тому, аби "освіжити людей на передовій".

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко вважає, що в Україні можуть посилити мобілізацію. "Будуть ухвалені відповідні рішення щодо посилення мобілізації", — сказав Олександр Коваленко.

Проте він не вважає, що мобілізуватимуть майже всіх чоловіків. На його думку, в Україні є перша кількість чоловіків, які непридатні для виконання функцій військовозобов'язаного чи захисника України, оскільки вони є латентними сепаратистами.

Натомість ЗСУ потрібні вмотивовані та патріотично налаштовані люди. Коваленко наголосив, що люди з вулиці можуть виявитися агентами російських спецслужб, яких ворог міг напрати на полігон.

За словами Олександра Коваленка, Російська Федерація має більший мобілізаційний ресурс. Проте завдання України, окрім мобілізації, полягає в покращенні системи управління ресурсами, технічним забезпеченням. Експерт переконаний, що це може створити паритет попри те, що у ворога буде кількісна перевага.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...