"Ми зараз зброю складемо. Ідіть ви нах...: Військові РФ збунтувалися через нагороди для родичів генералів (аудіо)

Генерали РФ перетворили війну проти України на власний піар, а нагороди роздають своїм родичам "по блату". Це викликає додаткове невдоволення серед військових і рядові окупанти вже загрожують своєму командуванню бунтом. Такий висновок можна зробити з розмови російських загарбників, яку перехопила Служба безпеки України, передають Патріоти України.

У відео, яке опублікувала пресслужба СБУ, один з військових РФ скаржиться на те, що з боку командування немає підтримки. "Телебачення приїжджало сюди, нас не було, ми їхали на виїзд, тут генерали приїхали. І пацани генералам як почали мізки виймати: "Ми зараз зброю складемо. Ідіть ви нах... Підтримки немає, оборони немає, залізьте сюди в окоп, побудьте тут добу", – розповів він співрозмовнику.

За його словами, російські воєначальники нагороджують за війну в Україні "по блату". Так, у його підрозділі є син начальника ППО, який насправді відсиджується в тилу. Ще один з тих, хто отримав нагороду, на другий день війни втік додому, однак у результаті отримав "героя Росії" і тепер про нього пише вся російська преса, розповів окупант. "Я тут 40 днів на передовій з пацанами, а він у Росії пиво п'є і в Instagram всяку х... викладає", – обурився військовослужбовець РФ.

В СБУ зауважили, що учасник нової перехопленої розмови не чув інших записів, судячи з яких окупанти вже усвідомили, що командування вважає їх гарматним м'ясом і не переймається їхніми життями. "Ми ж – стоїмо за кожного свого! І обов'язково переможемо!", – запевнили в Службі безпеки України.

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...