"Ми здатні дати негайну та надпотужну відповідь": Медведєв заявив, що Росія "не допустить Третьої світової"

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що РФ не допустить розв'язання Третьої світової війни. Про це написав Медведєв у Telegram після відвідування ядерного центру в Сарові, передають Патріоти України.

"Історія ядерного центру у Сарові назавжди пов'язана з іменами тих, хто створив ядерний щит нашої країни. Арсенал сучасних, надійних, ефективних озброєнь і сьогодні охолоджує амбіції тих, хто своїми та чужими руками готовий розв'язати Третю світову. Ми такої ситуації не допустимо.

Але змушені постійно нагадувати, що у разі нападу на нашу країну здатні дати негайну та надпотужну відповідь. Відбити будь-яку агресію, що загрожує нашій державі", - написав він.

На опублікованому відео Медведєв заявив про необхідність прискорити в РФ розвиток прикладної науки, націленої на конкретні результати, у найкоротшій перспективі. "Коли тут перебуваєш, весь час думаєш про фундаментальні дослідження і про те, наскільки навіть самі вчені часом не можуть уявити собі, яким буде застосування їхніх відкриттів у найкоротшій перспективі… Багато чого з того, чим зараз займаються в Сарові, чим займаються в інших наших наукових центрах, може статися, що стане дуже актуальним і в практичному житті у найкоротшій перспективі", - сказав він.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...