"Ми жє братья!": Духівник Путіна заявив про необхідність укласти мир із Україною

Митрополит Тихон, якого називають «духівником Путіна», в ефірі федерального телеканалу, заявив про необхідність укласти мир з Україною. Про це пише Telegram-канал «Астра».

«Необхідно припинити ці бої між братами – росіянами та українцями, хоча зараз українці нас братами не називають, а раніше називали... Нам потрібен мир з Божої волі. Тільки Бог може управити все це», – сказав митрополит Тихон в ефірі «Росія 24».

Раніше на цьому тижні російські чиновники п’ять разів заявляли про готовність розпочати переговори з Україною. Так, у п'ятницю на цю тему висловився заступник голови МЗС РФ Сергій Рябков. За його словами, Росія «відкрита до діалогу без попередніх умов».

До цього про можливість закінчення війни зі згоди Києва на переговори заявляли прессекретар президента країни-агресора Дмитро Пєсков, заступник голови МЗС РФ Андрій Руденко та речник МЗС РФ Марія Захарова.

"Перетнули свої власні червоні лінії": Угорщина вважає, що НАТО "прямує величезними кроками до війни"

п’ятниця, 10 травень 2024, 23:20

Угорщина незадоволена позицією країн НАТО щодо допомоги Україні та вважає, що Альянс «прямує до війни величезними кроками». Про це заявив міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто, передають Патріоти України з посиланням на Digi24. За його слова...

США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні

п’ятниця, 10 травень 2024, 22:03

США 10 травня оголосили про виділення Україні нового пакету військової допомоги на суму до $400 млн. Текст меморандуму американського президента Джо Байдена для держсекретаря Ентоні Блінкена опублікували на сайті Білого дому, передають Патріоти України...