"Ми змінили свою філософію": Штайнмайєр розповів, чи готова Німеччина постачати зброю Україні

Президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмайєр заявив, що Німеччина постачатиме Україні зброю, попри те, що донедавна не планувала цього робити. Він додав, що думка змінилась після звірств російських окупантів, повідомляють Патріоти України.

Штайнмайєр під час спільної прес-конференції з президентом Польщі Анджеєм Дудою зазначив, що Німеччина змінила свою філософію щодо постачання зброї Україні. Він додав, що уряди Німеччини та Польщі тісно співпрацюють щодо кроків на підтримку України.

Також президент ФРН сказав, що зараз неможлива нормалізація стосунків між Європою та Росією. "Не може бути повернення до нормальних відносин з такою Росією. Російські воєнні злочини побачив увесь світ. Їх потрібно задокументувати і розслідувати, а винуватців і тих, хто приймав політичні рішення, треба притягнути до відповідальності”, - наголосив Штайнмаєр.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...