"Ми знаємо, як вибити війська": Арестович звернувся до жителів захоплених територій

Радник голови офісу президента Олексій Арестович звернувся до жителів тимчасово окупованих територій. Україна пам'ятає про них щомиті, заявив він в ефірі "Фейгін live", передають Патріоти України.

За його словами, Збройні Сили України знають, як вибити рашистів, не зачепивши місцевих жителів. Це питання обговорюється щодня. "Ми вас звільнимо збройним шляхом. Деокупуємо. З вашої голови не впаде жодної волосини, ну, крім випадковостей, які можуть бути. Ми знаємо, як вибити війська, не штурмуючи безпосередньо Херсон, Мелітополь і так далі", - сказав він.

Також він повідомив, що уряд готує пакет рекомендацій про те, як себе вести на окупованих територіях. "Йде важка дискусія і єдине, чим вона ускладнюється і ускладнюється – це тим, що тут діє міжнародне право війни. А воно дуже тонке. І провести цю грань між фінансуванням агресора і просто виходом на роботу не так просто", - підкреслив Арестович.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...