"Ми знаємо, хто за цим стоїть": Зеленський пояснив закриття гральних залів по всій Україні

Президент України Володимир Зеленський заявив, що влада закриває усі гральні зали через провальне голосування за легалізацію грального бізнесу, передають Патріоти України.

"Вчора Верховна Рада провалила ухвалення закону про легалізацію грального бізнесу. Ми знаємо, хто за цим стоїть", – повідомив голова держави, свідчить Telegram-канал Зеленського.

"Не хочете грати за прозорими правилами? Не хочете працювати цивілізовано і платити до бюджету?" – наголосив президент. "Відсьогодні негайно закриваємо всі гральні зали. Думай...те", – резюмував Зеленський.

Очільник Міноборони США звернувся з пропозицією до країн, які мають Patriot

вівторок, 30 квітень 2024, 22:02

Міністр оборони Сполучених Штатів Ллойд Остін звертався до партнерів США із закликом передавати системи протиповітряної оборони Patriot Україні. Про це він розповів, виступаючи на засіданні Комітету збройних сил Палати представників, передають Патріоти...

Через кримінальну справу проти неї в Україні: Росія відмовила в громадянстві колаборантці з Києва

вівторок, 30 квітень 2024, 21:22

Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію країни-агресора РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови — кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку вторгнення РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти Україн...