"Ми знаємо, що Путін не хоче миру": Байден назвав три головні битви, в яких Україна перемогла під час війни

Україна виграла битви за Київ, Харків та Херсон. На кожному етапі цієї війни вона перемагала. Про це заявив президент США Джо Байден на спільній пресконференції з Володимиром Зеленським 21 грудня у Вашингтоні, передають Патріоти України.

При цьому американський лідер наголосив, що Сполученим Штатам і союзникам України в усьому світі було критично важливо підтримати успіх України. “Пане Зеленський, ви чітко показали, що шукаєте справедливого миру. Він [Путін] не хоче миру. Ми бачимо, що Путін не хоче зупинити цю жахливу війну”, - звернувся Байден до українського президента.

Президент США запевнив, що його країна надаватиме подальшу підтримку українському народу, який і надалі буде продовжувати свою боротьбу проти агресії Росії. Такої позиції, за його словами, дотримуються представники обидвох партій у Конгресі США.

Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...