"Ми знову будемо разом": Охлобистін зробив чергову скандальну заяву про Україну

Одіозний актор повторив улюблену тезу пропагандистів Кремля про те, що "українці та росіяни нічим не відрізняються".

Іван Охлобистін. Фото: РІА Новини.

Скандальний російський актор Іван Охлобистін, який є прихильником терористів "Л/ДНР" і фанатом "русского мира" заявив, що Росія і Україна скоро знову "будуть разом". Він додав, що українці і росіяни нічим один від одного не відрізняються, повідомляють Патріоти України із посиланням на РІА "Новости".

"Ми, звичайно, з Україною будемо разом. Ми нічим не відрізняємося один від одного, ну взагалі нічим. Цей бардак закінчиться рано чи пізно", - говорить артист.

Раніше, Охлобистін вже висловлювався подібним чином. Так, ще в грудні 2018 року він заявив, що українці і росіяни – назавжди залишаться братами. При цьому скандальний артист додав, що Україна, як держава, ніколи не загине – країна просто переживає глобальні зміни.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...