"Ми зобов'язали звітувати про поїздки територією РФ": Російське МЗС збрехало, що викликало британського дипломата

Російське МЗС збрехало, що нібито викликало тимчасового повіреного у справах Великої Британії Тома Додда. Про це інформує CNN, передають Патріоти України.

Раніше російське МЗС заявило, що викликало Додда, для того, щоб засудити підтримку його країною "терористичних дій" з боку України. Крім того, у повідомленні вказується, що тепер британські дипломати зобовʼязані "звітувати" за свої поїздки територією РФ.

В свою чергу в британському уряді повідомили, що Додд не був "викликаний", а пішов на заплановану зустріч, яку запросило посольство Великобританії. "Це була запланована зустріч, проведена на наше прохання, як частина стандартної дипломатичної практики", - сказав представник Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку Великобританії.

Крім того, у Британії заявили, що розглядають заяву про "виклик" дипломата, як дезінформацію російської влади. Разом з тим в уряді Британії не повідомили, для чого вони запросили зустріч з МЗС РФ.

Кажуть про "особисті причини": Сирський не допустив ГУР МО до операції в Курській області, - le Monde

неділя, 1 вересень 2024, 10:56

Генеральний штаб Збройних сил України не допустив російських повстанців, які беруть участь у бойових діях проти армії Путіна, до найзухвалішої військової операції Києва за два з половиною роки — наступу в Курській області, передають Патріоти України. І...

Особливе партнерство: Путін "розплатився" з Кім Чен Ином за снаряди породистими кіньми, - The Times

неділя, 1 вересень 2024, 9:55

Правитель РФ Володимир Путін відправив лідеру Північної Кореї Кім Чен Ину 24 коні породи орловський рисак в якості часткової оплати за артилерійські снаряди для війни проти України, передають Патріоти України з посиланням на The Times. Як зазначає вида...