Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу, в Очакові також неспокійно - є загиблі

Вночі ворог завдав ракетного удару по Миколаївщині, зокрема по Очакові. Внаслідок чергового обстрілу загинуло троє осіб, ще 6 - поранених, передають Патріоти України.

Як розповів голова Миколаївського ОВА Віталій Кім, серед жертв – діти. Він наголосив, що частину із випущених ворогом ракет збила ППО.

Що відомо про нічні обстріли Миколаївщини

Уночі проти 28 червня російські солдати завдали ракетного удару по Миколаєву. За даними Віталія Кіма, випустили близько 11 ракет. Частина з них збила ППО.

Також уночі окупанти обстріляли Очаків. Загинуло троє українців. Шістьох осіб госпіталізували із пораненнями. Як розповів голова ОВА, загинула дівчинка шести років, ще одна тримісячна дитина перебуває в комі. Наразі триває робота ДСНС з розбору завалів.

Дані щодо обстрілів також поширив мер Миколаєва Олександра Сєнкевич. За його даними, впродовж ночі росіяни також обстріляли Баштанський район та Інгульську громаду. Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Зранку, 28 червня, росіяни обстріляли Мішково-Погорілівську, Галицинівську, Шевченківську громади. За попередньою інформацією без жертв.

За попередньою інформацією є пошкоджена, подекуди зруйнована, інфраструктура та житлові будинки. Інформація щодо потерпілих уточнюється, – зазначив міський голова. В Очакові, за актуальними даними, пошкоджено міський ринок. Також російські снаряди поцілили біля будівлі палацу культури. Пряме влучання зафіксоване в приватний сектор, зокрема дві жилі будівлі.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...