Мир ціною поневолення не потрібний: Все більше міських та обласних рад України засуджує "формулу Штайнмайєра"

Місцеві депутати відкинули "формулу Путіна" не зважаючи на втручання емісарів, присланих центральною владою з Києва, розповідають свідки

Із засудженням можливої імплементації "формули Штайнмаєра" виступило п'ять обласних рад і три міськради інших регіональних центрів. Йдеться про Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької та Рівненської областей, а також міськради Сум, Кропивницького та Херсона, зазначають Патріоти України.

Першою своє ставлення висловила Львівська облрада, яка 2 жовтня ухвалила колективне рішення про те, що "Формула Штайнмаєра" - це неприхована здача національних інтересів і початок капітуляції.

Також із заявою про те, що це "початок капітуляції" виступила 3 жовтня Тернопільська облрада.

Того ж дня 3 жовтня облрада Івано-Франківської області ухвалила звернення до Зеленського, в якому говорилося, що "Формула Штайнмаєра" в даний момент "є прихованою здачею національних інтересів України, загрожує безпеці і територіальній цілісності нашої держави".

5 жовтня Хмельницька облрада ухвалила звернення до Зеленського, де назвала "формулу Штайнмаєра" "відвертою капітуляцією".

8 жовтня на позачерговій сесії Рівненської облради було прийнято звернення до президента, де йдеться про недопущення реалізації "Формули Штайнмаєра".

Крім того, 4 жовтня проти "Формули Штайнмаєра" виступили депутати міської ради Кропивницького і подібне рішення ухвалили депутати міськради Сум.

8 жовтня міськрада Херсона підтримала звернення до президента проти "формули Штайнмаєра"

Нагадаємо, 1 жовтня президент України Володимир Зеленський заявив на брифінгу в Києві, що Україна на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську погодилася на так звану "формулу Штайнмаєра".

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...