"Миротворець" про них знає: Частина затриманих у Білорусі "вагнерівців" засвітилася на Донбасі (фото)

Найманці самі себе видали нетиповою поведінкою.

Серед затриманих в Білорусі найманців ПВК Вагнера як мінімум шестеро брали участь в бойових діях на Донбасі і внесені в базу сайту «Миротворець» як найманці. Також деякі затримані «вагнерівці» відомі як позаштатні співробітники російського ГРУ, повідомляють Патріоти України.

У Мінську відзвітували про затримання 32 бойовиків, які прибули з Росії. Оселилися вони в одному з санаторіїв Мінського району і видали себе нетиповою як для відпочиваючих поведінкою. Після затримання найманців президент Білорусі Олександр Лукашенко терміново скликав нараду Ради безпеки.
За даними російського сайту «Фонтанка», загін «вагнерівців» складався з 200 чоловік. Шестеро із затриманих в ніч на 29 липня - Олег Дрига, Геннадій Фетисов, Максим Кошман, Павло Нижник, Ігор Шеломенцев, Тахір Бахтігараєв - фігурують в базі «Чистилище» сайту «Миротворець». Деякі потрапили в базу ще в 2014 році.

Також виявився в базі «миротворця» затриманий росіянин Сергій Щербаков.


"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...