"Мишоловка захлопнулася": Жданов розповів, як російський Генштаб програє українському

За словами військового експерта Олега Жданова, заяви про можливий наступ РФ і контрнаступ ЗСУ зараз мають вигляд як гра між генеральними штабами Росії та України, передають Патріоти України.

Як зазначив Жданов під час ефіру Фейгін LIVE, українська сторона спровокувала РФ своїми успіхами на півдні на масштабне перегрупування. Російська сторона фактично в два рази збільшила угруповання на правому березі.

"Але при цьому ми не пустили на правий берег війська, які приїхали з РФ через Крим. Ці БТГ зараз топчуться під Мелітополем... Ми не пустили свіжі війська, ми пустили туди тільки старенькі, пошарпані. Тепер фактично мишоловка захлопнулася", - зазначив експерт.

За його словами, тепер у РФ є два варіанти: або сідати в глуху оборону, або намагатися проводити наступальну операцію на Півдні.

"Але паралельно Генштаб РФ ухвалює рішення, щоб відтягнути частину наших військ з південного напрямку. Що треба для цього зробити? Імітувати великий наступ, щоб Україна почала перекидати резерви.

Олег Жданов впевнений, що на Донбасі йде імітація наступу РФ, щоб "відтягнути" українські війська з півдня.

"Йде саме така гра - хто кого витягне саме на перший удар", - підсумував військовий експерт.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...