Митарства з поїздкою в Нью-Йорк, або "Ета пазор какой-та": Лавров розповів, як США влаштували йому всесвітнє приниження

Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що час для отримання американської візи для участі в сесії Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку у нього ще є, проте зазначив, що попросив своїх колег більше не нагадувати про цю проблему американській владі. Фрагмент інтерв'ю Лавров опублікував на своєму сайті МЗС РФ, передають Патріоти України.

«Час ще є. Попросив колег не нагадувати більше про це США. Американці мають свої зобов'язання, Генеральний секретар ООН має обов'язок забезпечувати участь усіх делегацій у заходах Організації, включаючи Генеральну Асамблею. Подивимося», - сказав Лавров в інтерв'ю програмі «Москва. Кремль. Путін».

Посол РФ у США Анатолій Антонов заявив 5 вересня в інтерв'ю «Російській газеті», що »необхідні заявки давно передані до диппредставництва США в Москві», посольство РФ у Вашингтоні також надіслало документи до держдепартаменту.

«Однак відповіді поки що немає. Візи для членів делегації досі не оформлені», - зазначив російський посол. Раніше США не видали візу міністру внутрішніх справ Росії Володимиру Колокольцеву для участі у зустрічі голів поліцейських служб країн ООН (UNCOPS 2022), яка проходила в Нью-Йорку з 30 серпня по 1 вересня.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...