Митрополит Полтавський погрожує священникам УПЦ МП "карами небесними" за виступ проти Кирила (скріншоти)

Священики, які підписали звернення із закликом віддати російського патріарха Кирила під церковний трибунал, почали отримувати погрози. Про це повідомив у Facebook протоієрей Андрій Пінчук, передають Патріоти України.

«Полтавський митрополит Філіпп намагається щосили. Обдзвонює священиків, які підписали звернення і, зважаючи на все, загрожує їм карами небесними за те, що вони бачать у діях патріарха кирила злочини проти моралі та проти канонів. А ви з ким, митрополите Пилипе? Ви з народом України чи з кирилом та тим, кому він служить?», — написав протоієрей.
Андрій Пінчук також оприлюднив скрини листування зі священиками, які просять видалити їхні підписи, бо отримують дзвінки від митрополита Пилипа (Осадченка).


У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...