МЗС Росії істерить про "воєнні провокації" з боку України та США

Представниця МЗС РФ Марія Захарова у Telegram заявила, що РФ очікує від України та Сполучених Штатів "інформаційних" та "воєнних провокацій", зазначають Патріоти України.

Представниця російського зовнішньополітичного відомства спробувала приписати підготовку "провокацій" Києву та Вашингтону, коментуючи дані Bloomberg про те, що глава КНР Сі Цзіньпін, можливо, просив президента РФ Владіміра Путіна не розв'язувати повномасштабну війну з Україною під час Олімпійських ігор (вони триватимуть з 4 до 20 лютого).

Публікацію про можливе прохання Сі Цзіньпіна не нападати на Україну Москва назвала "інформаційною спецоперацією відповідних американських служб через Bloomberg". У зв'язку із цим Захарова наперед звинуватила Україну та США у можливих "провокаціях".

Пряма мова Захарової: "Отже чекаємо на провокації від США та керованого ними київського режиму, як інформаційних, так, не можна виключати, і воєнних".

"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...