"На 1300 кілометрах ідуть активні бої": Маляр розповіла, як розвиваються події навколо контрнаступу

Ганна Маляр розповіла, що лінія фронту дуже широка. Відповідну інформацію заступниця міністра оборони України повідомила 4 вересня. Вона запевнила, що події розвиваються за планом, передають Патріоти України.

На 1300 кілометрах йдуть активні бої

"На 1300 кілометрах ідуть активні бойові дії. На одних напрямках і ділянках ми відбиваємо атаки ворога, на інших рухаємось вперед, адже оборонна операція – це комплекс різних заходів і постійна динаміка", – пояснила Маляр.

Вона запевнила, що станом на 19 годину 4 вересня події розвиваються за планом. Детальніше закликала читати на сторінці Генштабу ЗСУ та оперативних командувань.

"Ви всі круті інформаційні воїни – ті, хто припинив постити непепервірену інформацію та випереджати Генштаб, називаючи деокуповані населені пункти. Ви цим допомагаєте вашим же Збройним силам", – сказала заступниця міністра оборони.

Маляр пояснила, чому інформація надходить із запізненням

"Тішить, що ніхто не вмер в очікуванні інформації від офіційних джерел про деокупацію деяких населених пунктів. Тобто жага перемоги пересилила жагу "просто хочу знати прямо зараз", – зіронізувала Ганна Маляр.

Заступниця міністра оборони пояснила, чому офіційна інформація надходить із свідомим запізненням:

  • по-перше, тому що будь-який результат треба закріплювати, а вже потім про нього говорити;
  • по-друге, оприлюднювати інформацію треба тоді, коли у ворога вже остаточно немає можливості нічого змінити.


Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"