На 200 танків більше, ніж у 6 країн Європи: ЗСУ похвалилися кількістю знищеної техніки окупантів

Українська армія перетворила на металобрухт величезну кількість ворожих танків. Цією технікою можна було б озброїти кілька європейських країн, зазначають Патріоти України.

За весь час повномасштабного вторгнення Збройні Сили України знищили та захопили 676 російських танків. Це майже на 200 одиниць більше, ніж перебуває на озброєнні в шести європейських державах разом взятих. Утім, не варто розслаблятися. В росіян ще багато різної техніки.

Скільки танків мають деякі країни Європи

Міноборони порівняло втрати російських танків з озброєнням Угорщини, Австрії, Словаччини, Чехії, Хорватії та Словенії. Вони мають в наявності стільки одиниць такої техніки:

  • Угорщина – 176 танків.
  • Чехія – 116 танків.
  • Хорватія – 72 танки.
  • Австрія – 52 танки.
  • Словенія – 44 танки.
  • Словаччина – 20 танків.

Отож, разом ці держави мають 480 танків. Натомість ЗСУ вже знищили майже на 200 російських танків більше.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...